Varnish cash voor nog snellere websites geïnstalleerd

by / dinsdag, 09 december 2014 / Published in Webhosting nieuws
varnish cache super snelle website caching

3IX webhosting maakt gebruik Varnish cash voor nog snellere websites. Varnish cash is een geavanceerde cache om de statische content sneller te laden en te cachen, hiermee kunnen we de snelheid van websites verhogen, deze laden sneller.

Voorbeeld, als een bestand of een pagina al eerder opgevraagd is zorgt Varnish cash er voor dat deze niet opnieuw geladen hoeft te worden van de webserver maar vanuit de cache. En dat scheelt veel tijd bij het laden van een website.

Varnish cash maakt gebruik van lokale caching die statische bestanden, zoals CSS, JavaScript en afbeeldingen lokaal op de webserver opslaat voor een bepaalde tijd. Wanneer een bezoeker dan uw website bezoekt kunnen deze bestanden direct uit de lokale cache van de webserver komen.

Bestanden serveren uit deze cache is 6 tot 8 keer sneller dan de normale manier van laden en dat is prettig voor onze gebruikers. Dit systeem werkt overigens volledig automatisch voor alle gebruikers. Als klant merk ja allen dat je website sneller laad maar het vergt geen aanpassingen van je website of webhosting en dat is wel zo prettig.

Geef een reactie

TOP