Webhosting pakketten

Hosting: hostingpakketten

Webhosting pakkettenWij kiezen voor onze hostingpakketten voor eenvoud en helderheid. U heeft de keuze uit maar 3 pakketten. Overzichtelijk en eenvoudig om te kiezen en te bestellen.

Alle pakketten hebben meer dan voldoende schuifruimte en dataverkeer en worden standaard geleverd met spamfilters en onze software, waaronder PHP en MySQL, zijn altijd up-to-date. Onze webhosting pakketten zijn geschikt voor zowel eenvoudige statische websites als database gestuurde websites.

Wilt u uw website snel en betrouwbaar op internet? 3IX heeft inmiddels 14 jaar ervaring met grote en kleine websites. Afhankelijk van uw wensen, kiest u voor een van de drie webhostingspakketten. Deze zijn eenvoudig uit te breiden of te upgraden.

 

 

Veiligheid en betrouwbaarheid

De servers van 3IX staan in een modern datacentrum. Onze servers worden 24 uur per dag, 365 dagen per jaar in de gaten gehouden door ervaren technici. Over de veiligheid en betrouwbaarheid van de hosting van uw website hoeft u zich niet druk te maken, dat nemen wij wel van u over.

Wij maken dagelijks back-ups van uw website, zodat u altijd kunt terugvallen op een back-up mocht er een keer iets verkeerd gaan.

 

 

Controle en beheer van de hosting

WordPress webhostingVia een online controlepaneel kunt u makkelijk de hosting voor uw website en e-mail onderhouden en beheren. U kunt onder andere extra e-mailadressen, subdomeinen en databases aanmaken. Uw statistieken inzien en nog vele andere mogelijkheden.

Onze hosting pakketten hebben uitgebreide mogelijkheden en opties voor het gebruik van Joomla en WordPress, het aanmaken van mailboxen, statistieken programma’s en database beheer tools.  Uiteraard kunt u ook uw eigen scripts installeren.

 

 

Business Instap

Het voordeligste hostingpakket, ideaal voor een eenvoudige website. Uiteraard met alle standaardopties.
NU BESTELLEN

 

Business Totaal

Hét pakket met alle denkbare opties, ideaal voor uitgebreide, dynamische websites.
NU BESTELLEN

 

Business Totaal Pro

Met alle opties van het Business Totaal pakket maar dan met meer dataverkeer en schijfruimte. Ideaal voor een drukbezochte site.
NEEM CONTACT OP

TOP